/ Allmänt /

Upp och ner

Jag lever, 

Jag är skapad till att hamna på botten och resa mig upp sakta men säkert och bevisa för alla att det är okej att inte vara perfekt och på topp hela tiden. Ingen människa någonsin kan vara 100 % okej hela tiden, det funkar inte så och den människan som gör det är ingen människa. 

Skolan går bra, även där går det upp och ner men det går bra, psykologi kursen är slut och jag får betyg C i den. Så ja jag klarar mig trots allt. 

Hemma är det bra, vi kämpar och det kommer vi alltid att göra tills gränsen är nådd. 

jag har börjat gå brevid på ett nytt jobb. Ett sommarvikariat jobb. Det är underbart skönt att få komma ut i det verkliga livet ibland. 

och jag är fast i serien Greys anatomi, aldrig sett den innan så jag är precis som besatt. 

Nu kommer ni få läsa en sak om mig som ingen vet. 
Alltid när jag nått botten så brukar jag omedvetet fastna för antingen någon serie eller titta på hundratals filmer tills jag mår ganska okej igen. Alltså sker hela processen automatiskt och det brukar hjälpa mig, jag märker det inte ens! det får ta den tid som det krävs. 
Dessa filmer eller serier har en förmåga att ta mina tankar någon helt annan stans och alla situationer som man får se brukar jag kunna jämföra med mina egna och nästan alltid har det gett mig samma svar eller uppfattning om livet.  Allt som jag går genom har någon där ute någonstans gått genom precis samma sak eller 10000 värre och de har klarat sig mer eller mindre. Annars hade de inte kunnat ta upp det som exempel ju... 

Jag ska vara glad över det positiva i mitt liv och sluta vara en sån dramaqueen och tycka synd om mig själv hela tiden. 
Det är mitt motto för nu. 

Bye