/ Allmänt /

Tankeställare ☝🏼💭

Godmorgon ☕️
För några dagar sen hamnade jag på en blogg där en tjej skrev några riktigt kloka rader som fick mig att tänka om. 
Denna blogg har jag hunnit haft i ett par år nu, och innan dess har jag haft flera andra bloggar.. Det är alltså en självklarthet att skriva om min vardag har varit ett intresse. 
Men i mitt fall har varit för att jag själv tycker om att gå tillbaka och läsa inläggen eller titta på bilder, jag har så jäkla dåligt minne så dethär är det perfekta sättet för mig att komma ihåg fina minnen eller tankar. 

Men jag råkade fastna i den trenden eller normen där man skriver helt meningslösa inlägg bara för att fylla ut och hålla andra uppdaterade... vilket jag märker i vardagen när jag försöker prata med någon och berätta en sak och den avbryter mig och säger " juste jag läste det på din blogg" ... 

Det är såklart väldigt kul att ni vill läsa men det är inte därför jag bloggar. Till exempel struntar ni helt fullständigt i vad jag åt till frukost eller om jag rakade mina ben igårkväll? Ingens liv blir bättre eller sämre av att veta dessa infon. 
Ibland känner jag mig tvingad till att uppdatera här för att ni inte ska glömma bort mig eller faktiskt för att flera av er frågar privat varför jag inte har skrivit på länge. 
Men jag har nu kommit till insikt med att jag ska skriva inlägg när jag känner för det och försöka göra mina inlägg lite mer meningsfulla eller kanske bara slänga upp bilder utan text som jag gärna vill titta tillbaka på. 

Jag gör dethär för mig själv, det är på något sätt terapi. Om någon verkligen behöver veta något eller bara saknar mig så vet ni nog precis hur man hittar mig på annat sätt.
Ha en galet bra dag nu ☺️💛

(null)

Örhängen fick jag i studentpresent utav min mamma tillsammans med ett matchande halsband. Armbandet är från Hampus, också i studentpresent om jag inte är ute och cyklar, berlocken på den är både från honom och min mamma. Kärlek rakt genom ❤️
(null)