/ Allmänt /

"A steady place to let down my defenses"

Så ljust och fint idag,lätt att ta sig igenom helt enkelt. Tänk vad lite ljus kan göra med ens välmående, och att det är fredag hjälpte nog en del också.
Jag kände mig nästan tvungen att spara minnen från det vita täcket som la sig över Västervik, man vet ju att det smälter lika fort och blir bara blask av det. 
 
Första veckan från vård och omsorg har nu gått och jag kan väl fatta mig kort med att jag har underskattat det hela. Det är inte så lugnt som jag trodde. Exempelvis så har vi redan skrivit prov.. Ett häfte på säkert 10 sidor med alla kroppens organsystem och dess delar( ögonens, örönen, muskler, skelettet osv.. ) det va meningen att man skulle testa vad som hade fastna från föreläsningarna... 
MEN superkul, jag typ vill sätta mig och läsa i medicin boken frivilligt, det är såååååå intressant och galet hur våra fantastiska kroppar funkar. 
 
För att ni inte ska spy på mig så kan vi hoppa till att notera att mina bilder nu innehåller mitt namn, det är alltså inte okej att låna mina bilder utan att fråga eller klippa bort namnet. De äldre bilderna struntar jag i men de från och med nu.
 
Saga åkte på magsjuka på dagis för en vecka sen.. det va sådär askul, ush stackars min lilla tjej.. en vecka frisk fick hon vara och idag har febern tittat förbi så vi får se hur denna helg blir. Eh... vinter kan ju dra känner jag. Hennes utslag runt munnen kommer tillbaka hela tiden, det är kombinationen mellan kyla, napp och att hon slickar på det nonstop. 
 
Men låt oss njuta av att vi alla lever och få en ny chans varje dag till att göra om och gottgöra alla våra misstag.