/ Allmänt /

Min vanliga tur 🙋🏽‍♀️

Jag som hade precis känt att jag hade koll på det. 
Nu ska vi börja om, hatar hela processen, mår inte alls bra av det. Min medicin är det jag tänker på nu. Ångest gånger 1000. 

På tal om något helt annat så måste jag ha nämt att jag älskar att vara måltidsvärd. Så himla kul. Blir svårt sen att välja mellan de jobbyrken ( undersköterska/måltidsvärd) 😂 Man är typ sin egna chef och man jobbar själv hela tiden. Galet kul. Det är jag, patienterna och personalen. Mest jag i mitt kök/dagrum. Älskart! 

Saga har 40 graders feber nu igen, det har hon varannan vecka typ. Vårdcentralen säger att det inte är något fel på henne. Snart får jag nog på deras fjantiga svar. Sist jag pratade med 1177 va jag uppe i en meningen och kärringen sa " ja men vi säger så då, hejhej", sen la hon på i örat på mig.... 😒? 
URSÄKTA liksom. Nämen lite så. inte konstigt att människor springer på akuten stup i kvarten, får ju inte den hjälpen man behöver genom de vanliga vägar. Det kan inte vara så jävla nyttigt för min dotter att få alvedon och Ipren dagarna runt varannan vecka.

Jag orkar inte plugga till läkare men borde göra det som en hobby bara för att slippa gå till en.

Mycket gnäll från min sida men så är det, jag har mens. 😀

(null)

#1 / / RebeckA:

Haha åh älskar att man kan skylla allt negativt i ens beteende på att man har mens 😎😂😘

Svar: Ah eller så är jag bara bitter HAHHAH 😂😘
Hully Dutra