/ Allmänt /

Får skylla mig själv ➕

Snart är även denna helg slut och jag är bra nöjd med den. Lugnt och skönt har det varit. 
Årets första grill genomförde vi med Hampus familj. 
Sista knatteskutt dagen för denna terminen avslutades med medalj utdelning och knatteskutt var också på besök såklart, men alla barn är livrädda för dendär kaninen så som jaguppfattade det på plats haha. En och en annnan vinkning möjligtvis. 
Men jag har varit supernöjd med knatteskutt, bra upplägg endå men eftersom jag är tjatkärring så hade jag velat haft ändringar på vissa grejer. 
Men tror att vi har gjort vårat där, jag vill faktiskt testa en annan grej till hösten, men det tar vi då. 
Idag vaknade Saga med 39,7 graders feber och hela dagen har fortsatt ungefär likadant, en grad mindre kanske. 
Jag klarade inte provet i fredags, men jag får skylla mig själv, jag la inte så mycket energi på den. Kanske för att det är sista provet och jag blev lite bekväm. Men på tisdag klarar jag den. 
Vi har varit kattvakt åt Fridas katter i helgen, hon har hängt och levt lyxliv i Stockholm, gillar inte att hon har ett eget liv utan mig😅. 
I fredags hade jag migrän från helvetet hela dagen och Frida & ebba var snälla nog att ta saga och underhålla henne i några timmar, tusentack, det är sånna här handlingar som får mig att tycka om människor detdär lilla extra. 

Jag gillar karma och tror på det, jag gillar att människor får tillbaka skit som de fått andra att utstå. Det kommer ikapp en förr eller senare. Tro aldrig att du är bättre än någon annan för att det går bra för dig just här och nu. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)