/ Allmänt /

〰️

Just nu ligger jag på min bästaväns soffa som nattgäst. ( har fått en säng att ligga på men kan inte sova så jag har tittat på en serie härute). 

Jag saknar min dotter något otroligt mycket så det värker rakt in i hjärtat. Det är faktiskt den allra första gången som jag sover ifrån henne sen hon föddes. 

Jag har gjort bort mig, riktigt rejält för den personen som endast har byggt upp mig efter att han själv har varit en trasig människa. Eller egentligen byggde vi upp varandra under dessa 5 år. Men någonstans av någon anledning tappade jag bort mig själv igen, och sen dess har jag försökt hitta den personen jag än gång var på olika sätt som jag skäms över. Man ska aldrig skämmas över det man har gjort brukar man ju säga, men jag gör det och det erkänner jag, inte allt jag har gjort för det vore bara dumt, men erkänner att jag skäms. 

Sanningen är att jag vill inte hitta den personen jag trodde var mig själv, det är nog lika bra att hon aldrig kommer tillbaka. För hade det inte varit för allting som just du och jag har gått genom så hade jag inte varit här idag, visst jag är sjukt stolt över mig själv oavsett hur vissa av er ser mig, men hade det inte varit för honom så hade jag aldrig varit den tjejen jag är idag. Helt klart inte felfri men lyckligare, än någonsin trots mina dåliga dagar.

Min barndom är mer än bara tragisk, allt ni kan tänka er ha hänt ett barn, en tonåring och en ung tjej har hänt mig men här står jag och omedvetet nästan förstör det enda fina jag har i livet idag. 

Jag är hemskt ledsen från hela mitt hjärta, jag hoppas verkligen att du någon dag i framtiden kan förlåta mig, jag ska bevisa för dig i handlingar att du ska kunna lita på mig igen hur lång tid det än ska behöva ta, och om det endå inte räcker så ska du i slutändan veta att jag har menat dessa rader hur det än slutar. 

Du reste mig från en ensam trasig själ när ingen annan fanns där till en stark Hully som ibland faller ihop men det är just du som alltid finns där när det är som mörkast. Jag förtjänar inte dig, och därför är det helt upp till dig att avgöra, så länge du är lycklig.

Jag älskar dig idag och föralltid.