/ Allmänt / Mobilbilder / Saga 2 år / Vänner /

Dagarna runt julen

Jag tog mig en snabbis hem till Elin och och Malin, oklart vilka dagar. 
Min gudson Jason fick sina julklappar av oss, jag tror att han blev nöjd lilla plutten. Som jag älskar dendär lilla killen, lyckligt lottad som får vara just din gudmor. Kramade om min älskade Elin vilket verkligen behövdes. 
 
Saga fick 2 doktor väska, då kändes det självklart att  hennes bästis Tindra skulle få en av de, Saga behöver ju inte två. Så vi åkte hem till lilla familjen och kramade om varandra och lekte lite med Tindras nya leksaker. Hur fin är hon inte i sin nya ursnygga fåtölj? finaste tjejorna! 
 
Jag och Hampus åkte efter det sista som behövdes någon dag innan julafton och åt lunch ute på Gertrudsvik restaurang. Till hans lycka så hade de julbord, och jag fick en god pizza. 
Supermysig dejt med Hampis, sådär mycket har vi inte skrattat på länge, han tänder typ på att bete sig cp när folk är omkring så man bara vill krypa in där man kom ifrån... men det är ju busigt kul.
 
Asså jag älskar ju mina brillor med styrka i, de är så jävla fräna och stilrena. Jag har på mig de inomhus ( i affärer) HAHHAHA så slipper jag ha ögonkontakt med folk också utan jag kan låtsas som att jag inte ser de för de ser inte mina ögon. hur bra?
 
Jag är oftast bitter inte med flit, född sån haha. 
 
Jag är även kattvakt för tillfälle. Finaste daisy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


#1 / / Rebecka:

Det va dom där coola brillorna du hade på dig när jag vinkade som en tok på Storgatan 😜😅

Svar: HAHAHAH ah de är så bra 😂❤️
Hully Dutra

#2 / / Frida Johansson:

Alltså åh vad dom växer dom där små trollen ?! Det går så fort 🙈 men såå sötaaa 😍😍

Svar: ja helt galet fort, lite läskigt faktiskt hihi. åh nu flyttar ju du härifrån :( <3
Hully Dutra