/ Allmänt /

Kärlek

Min kärlek för dig.. 
Den är obeskrivlig, jag kan försöka flera gånger om och om igen men endå så räcker inte orden till. 
Det är inte alltid perfekt som det kan verka men jag hittar alltid tillbaka till dig. 
Jag har gjort väldigt dumma saker och jag är väl inte den lättaste att leva med men även det har ju vi tillsammans klarat/klarar av. 
Jag är inte heller den duktigaste på att visa min kärlek till dig även om jag verkligen älskar dig oerhört mycket. 
Det finns ju gånger då jag känt "fan nu tar jag sista minuten till ett varmt land och lever livet" men så kommer jag på att jag inte alls vill det och om jag nu sticker till ett varmt land så vill jag ha med mig dig.
 Jag är en komplicerad tjej det har jag alltid varit och det stör mig så sjukt mycket. 
jag är oftast förvirrad och vet inte vad jag vill ha ut av mitt liv så ibland händer det att jag bara vill röra om i grytan lite när det blir för tråkigt. 
MEN det är alltid DIG jag vill till eller vill tillbringa dagarna med i slutändan. 
Det finns ingen annan som får mig att skratta som du gör dagligen! Det finns ingen annan som kan förstå mig som du gör, du accepterar mig precis som den knäppa människan jag är och det borde du få en guldmedalj för egentligen. 
Det finns inget bättre än att komma hem till och i stort sätt varje gång få höra hur vacker jag är och hur mycket du älskar mig. 
Svaret på din fråga om varför jag blir sådär konstig och off ibland är..
Jag är rädd för att jag ska förlora mig själv under tiden som vi bygger ett liv tillsammans. Men det jag inte har insett är att jag formar mig själv till en bättre och större människa i din närhet och trygghet. 
Jag kan säkert leva ett liv utan dig men jag vill absolut inte, bara tanken gör mig livrädd. 
Det är dig jag vill vakna bredvid med på morgonen och somna med på kvällen. Du finns alltid i mitt hjärta vart jag än går . 
Jag älskar dig och kommer alltid att göra det. ♡